2010. augusztus 31., kedd

Meddig akarsz még ingyen dolgozni?

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

Meddig akarsz még ingyen dolgozni?

Utána számoltál már, mibe kerül neked egy ingatlanértékesítési megbízás felvállalása? Milyen idő, energia és pénzbefektetéssel jár? Mennyi térül meg neked mind ebből?

Mindezekért cserébe, mint egy befektetésnél elvárható, hogy tisztességesen megtérüljön a ráfordítás. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, neked kell tudni jól kiválasztani az a partneri kapcsolatot, ami megadja neked ezt a nyereséget.  Gondolom, te sem szeretsz ingyen dolgozni. Heteket, hónapokat, és súlyos százezreket ráfordítani egy ingatlan eladására, úgy, hogy amikor végre megvan a vevő, az eladó hirtelen visszavonulót fújjon, vagy minden indok nélkül visszavonja a megbízást.  Mindezek eredményeként, kizárólag te kerülsz ki vesztesként a történetből.

Nem lenne csodálatos, hogy ha még a szerződés felvállalása előtt ki tudnád szűrni ezeket az ügyfeleket? Nem lenne fantasztikus, ha a hirdetésekbe, és többi tevékenységedbe fektetett pénzed busásan megtérülne? Nem éreznéd jobban magad, ha tudnád, nem kell attól félned, hogy a megbízó hamarabb eladja a lakást, vagy a házat magánúton?

Mindezt képes vagy megteremteni, csupán a megfelelő eszközökre van hozzá szükséged.
2010. szeptember 25.-én, Az ingatlanközvetítés mindennapi gyakorlata kurzus, első előadás napján, egy egész fegyverarzenált fogok biztosítani számodra. A megbízások megszerzéséhez szükséges teljes palettát végig vesszük lépésről lépésre.

Ne habozz túl sokáig, mert a szabad helyek napról, napra fogynak.

 

Üdvözlettel:

Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése