2010. október 1., péntek

A következő helyszín Szeged lesz?!

Szegedi, Csongrád Megyei és a környékben "portyázó" ingatlanosok!

November hónapban szeretném hozzátok is elvinni Az ingatlanközvetítés mindennapi gyakorlata kurzus nyitó előadását, Az értékesítési megbízás és ami mögötte van címmel. Persze a tervből akkor válik valóság, ha kellő igényre is talál a kezdeményezésem. Kérlek benneteket jelezzétek felém egy rövid e-mailben, hogy szívesen részt vennétek-e egy előadásnapomon.

Mindezekkel egyben segítséget is kérnék a helyszínnel kapcsolatosan. Művelődési házra, iskolára vagy valami hasonló kaliberre gondoltam.

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

A győri és budapesti helyszíneken még vannak szabad helyeink, úgy hogy várom a földrajzilag érintettek jelentkezését.
Megyek Győrbe.
Engem a budapesti helyszín érdekel.

 

Üdvözlettel:

Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu

Egy teljesen új tanulmány, azingatlankozvetitesgyakorlata.hu oldalon

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

A mai napon egy eddig még sehol nem publikált tanulmányt töltöttem fel a weboldalra, Önértékelési problémákkal küzdő ingatlanosok címmel.

Íme egy kis ízelítő:

Az ingatlanközvetítő szakmához kapcsolódó szakterületek széleskörű ismerete. Értékesítési technikákban és módszerekben való jártasság.  A szakmában eltöltött évek száma. Gondolhatnánk, hogyha mindezekkel rendelkezik egy ingatlanos, akkor semmi nincs ami megakadályozná abban, hogy sikeres legyen. Ez az egyenlet sajnos nem ilyen egyszerű. Az esetek többségében a legfontosabb „alkotóelem" hiányzik, ami nélkül az összes többi csupán részleges eredményeket hozhat. Folytatás erre a linkre kattintva.

Miközben írtam a tanulmányt leesett a húszfilléres, hogy ez a téma pont passzol a kurzus anyagához is, ezért arra a döntésre jutottam, hogy beleszövöm mind a győri első, mind a budapesti ismétlő előadásnap témájába.
 
 
Üdvözlettel:
Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu