2010. augusztus 19., csütörtök

INGATLAN KRÓNIKA

Gábor mi a fene lesz 2010. szeptember 25. –én?2010-08-19 12:57:56 - Írta: Cserven Gábor1 hozzászólás | kategória: EgyébMióta feltöltöttem az oldalra az első beharangozó videót, egyre többen kérik tőlem, hogy áruljam már el, mi az, amivel elő akarok megint rukkolni az említett időpontban. Akkor hát hulljon le a lepel.Kezdem az elején.

Az utóbbi időben a cikkeimhez, a blog bejegyzéseimhez, vagy akár a facebook-on közzétett gondolataimhoz történt hozzászólások között, mindig van egy visszatérő téma. Teljesen mindegy, hogy honnan indul a gondolat szál, de mindig ugyan ehhez a kérdéskörhöz jut el. Ez nem más, mint az ingatlanközvetítők képzettsége, vagy nem képzettsége. Ezek alapján az látszik, hogy egyre többen jönnek rá ennek a dolognak a fontosságára. Ez így teljesen rendben is van. A kérdés viszont továbbiakban is az, hogy milyen módon is szerezhetnék meg a szükséges tudásanyagot azok, akik ebbe a dologba szeretnének fektetni. Annak, aki feljebb akar lépni a szakmában, többre lenne szüksége. De merre induljon?
A megoldás az OKJ-s tanfolyam lenne? Sajnos nem, mert ott nem azokat az ismereteket oktatják, amire a piacon közvetlen szükség van.

Akkor hát mi a megoldás?

A megoldás, kell egy olyan tematikusan felépített képzési rendszer, ami egészen az alapoktól végig vezeti a tanulni vágyó hallgatót, a legmagasabb szintű tudásig. Nem egy iskolarendszerű képzésre gondolok, de nem is olyan esti iskola félére. Erre csak igen keveseknek lenne ideje, mert a hétköznapokban a legtöbb időt az ügyfelekre kell szánni.
Olyan dologra van szükség, ami koncentrált formában adja meg a szükséges ismereteket, a lehető legkisebb idő ráfordítás mellett.

Örömmel jelenthetem be, hogy a megoldás megszületett!

Ez nem más, mint: Az ingatlanközvetítés mindennapi gyakorlata kurzus.

Ezzel az előadás sorozattal egy új kezdeményezést szeretnék az útjára indítani, aminek célja, hogy a szakma minél szélesebb körének lehetősége nyíljon arra, hogy megfelelő képzésben részesülhessen. Ebből mindenkinek kettős haszna származik. Egyrészt személyes hatékonysága nőni fog, amivel több üzletet és ez által nagyobb bevételre tehet szert. Másrészt az általa nyújtott szolgáltatás minősége is javulni fog, ami a teljes ingatlanközvetítő szakmának a jó hírnevét fogja biztosítani. Végre a méltó helyére kerülhet, a státusz szakmák közé. A változást nekünk magunknak kell elkezdenünk, mert ha csak a külső segítségre várunk, akkor soha nem fog megváltozni semmi.

A sorozat témakörei egészen az alapoktól indulnak, és végig mennek a „technológia" minden egyes fázisán. Egy-egy előadás egy teljes témakört ölel fel, annak minden részelemével együtt. Ezáltal mindenki eldöntheti, hogy csak egy számára fontos témájú előadáson vesz részt, vagy a teljes palettát magáévá akarja-e tenni, a havi rendszerességgel megrendezett kurzuson.

Még egy fontos információra szeretném felhívni a figyelmet. Az előadások helyszíne egyelőre Budapesten lesz, a Forrai Gazdasági Akadémián, de szeretném az anyagot más városokba is eljuttatni. Úgy vélem, és a visszajelzések is ezt támasztják alá, hogy sokaknak okoz gondot az, hogy elutazzanak Budapestre, de szívesen részt vennének a programban, ha helyben, de legalábbis jóval közelebbi városba kellene csak eljutniuk.

Terveim között szerepel:


Győr
Pécs
Szeged
Miskolc


Az ingatlanközvetítés mindennapi gyakorlata kurzus kezdő előadásnapjának időpontja:

2010. szeptember 25.



A téma:

Az értékesítési megbízás, és ami mögötte van.
Hogyan hozzunk létre egy piacképes ingatlanokból és erősen motivált eladókból álló portfóliót/nyilvántartást/kínálatot? Miként tarthatjuk fent ezt folyamatosan?



Az egész napos képzésen résztvevők megtanulhatják:

A hideghívás alapjait és legfontosabb sarokpontjait/pilléreit.
A bizalomépítés folyamatát, és a megszerzett bizalom fenntartásának eszközeit.
Az eladó, mint leendő megbízó problémáinak feltárását, szándékának, mögöttes motivációjának okainak megismerését

A helyszíni szemle pontos menetét, a bejárástól a fényképezésig
Az ingatlan értékének realizálását
A nyújtandó szolgáltatás, és a megbízási szerződés, mint „termék" értékesítését
Az eladó kifogásainak kezelését, a folyamat hatékony és eredményes lezárását
Az értékesítést előkészítő és megalapozó feladatokat.



Amennyiben szeretnél jelentkezni az első előadásra, figyeld a bejegyzéseket, mert értesítést fogok küldeni, ha a regisztráció nyilvánossá válik.

Ma délután kiderül.......

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

Gondolom, már téged is nagyon foglalkoztat, hogy mi is fog történni 2010. szeptember 25.-én.

A lepel ma délután lehull, és mindenre fény fog derülni. A részleteket elolvashatod majd a blogban.

Addig is egy kis kedvcsinálóként.

 

 

Üdvözlettel:
Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu







Kattints ide, ha több levelet nem szeretnél kapni tőlem.