2010. szeptember 29., szerda

Csak ez számít valójában

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

Többen kérdezték tőlem, hogy miért tartok képzéseket, miért tanítom a többi ingatlanost. Azt gondolom, az a levél amit a tegnapi napon kaptam egyértelmű választ ad erre.

"Eddig is lelkes olvasója voltam blogodnak, majd könyvednek is, ezt még lehetett fokozni egy kurzussal, amit Budapesten tartottál személyesen, mindenki örömére.
4éve ingatlanozom, most már saját irodával, értékesítőkkel, no nem gondoltam, hogy az ingatlanos szakma minden csínnyát-bínnyát tudom, de nem számítottam egy ilyen átütő sikerű előadásra. Melynek során megosztottuk egymással ki hogy dolgozik. Milyen technikákat használ. Mit szabad és mit nem. Nem gondoltam volna, pl. hogy a jó kocsi, és a drága óra negatív pontokat jelent. Rengeteg sok kis apró bakira fényt derítettünk, majd kicsiszoltuk őket munka menetünkből. Mindenkinek csak ajánlani tudom, bár üzleti szempontból ez egy rossz döntés, konkurenciát okosítani :)
Munka minőségemen javított az előadás, és szerintem sokan tanultak belőle akik ott voltak. Alig várom a 2. kurzus időpontját. Az értékesítőim karácsonyra, az 1.-2.- kurzust kapják :)
Egy jó tanács: ne csak 1 papírt hozzatok, hozzatok egy egész füzetet :) Amikor a jegyzeteket itthon, újra és újra elolvastam, még jobban kiteljesedett, és összeállt, hogy valójában mi is a munkák és miért érdemes ezt csinálni."

Herczeg Enikő,  Princess- Home Bt.
www.princess.ingatlan.com

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben nem szeretnél több levelet kapni tőlem, erre a linkre kattintva leiratkozhatsz.