2010. szeptember 16., csütörtök

Helyszín: Győr

Kedves győri és Győr környéki kollégák!

A visszajelzéseitek alapján arra a döntésre jutottam, hogy október közepén rendezek egy előadásnapot Győrben is. A részletekről, és a jelentkezés módjáról holnap délelőtt fogok tájékoztatni mindenkit.

Addig is olvassátok el, miről is fog szólni a kurzus első témaköre:
Az értékesítési megbízás és ami mögötte van.


Üdvözlettel:
Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu

 

 

 

 

Hátszöveg

681779_4.jpgA könyv, amit most a figyelmedbe ajánlok, egy magyar szerző által írt kommunikációs kézikönyv. Az író Németh Erzsébet, Phd logopédus, szociálpszichológus, a közéleti kommunikáció gyakorlatának és elméletének egyik legismertebb hazai szakértője. Politikusoknak, közszereplőknek, üzletembereknek tanítja a hatékony kommunikáció technikáit, módszereit.

Igaz, hogy a könyvben említett példák, és gondolatvetületek egyértelműen a közszereplőkre vonatkoznak, de rengeteg olyan hasznos ismeretet is tartalmaz, amik átültethetők az ingatlanközvetítés területére is. Olyanok, mint a hatékony prezentáció (bemutató) alapelemei, a meggyőzés lélektana, a kommunikátor személye, mint a siker alapja, stb.

Ez valójában egy tankönyv, ami a nyelvezetéből is érzékelhető, nem egy „könnyű esti olvasmány". Aki kellő türelemmel, érdeklődéssel olvassa, és nem csak forgatja, az nagyon sok hasznos információval lesz gazdagabb. Bevallom őszintén, én háromszor olvastam már el, de mindig találok benne érdekes gondolatokat.

Beszerezhető interneten, vagy a nagyobb könyváruházakban.

 

Hasznos időtöltést, jó tanulást.

 

Üdvözlettel:

Cserven Gábor

www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu