2010. szeptember 5., vasárnap

Infó a film lejátszásához

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

Délután kiküldtem egy linket, ahol egy filmet lehet megnézni. Néhányan visszajeleztek, hogy egy felnőtteknek szóló ablak ugrik fel. Annyit kell csupán tenned, hogy a jobb felső sarokban lévő x-re kattintva bezárod az ablakot. Ezt követően, már játszhatod is le a filmet.

Üdv:

Gábor

Szellemi táplálék

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

Néha az embernek meg kell állnia, hogy végig gondolja, honnan indult, hova tart, és a leglényegesebb, most hol van. Kellenek inspiráló gondolatok, tanúságos történetek, vagy váratlanul kialakult élethelyzetek, ahhoz hogy időnként képesek legyünk lehorgonyozni.

Az élet nagy komédiás. Tudja mikor kell komédiázni és mikor drámázni. Ennek a színdarabnak te magad vagy a szereplője, és a nézője is. Te vagy aki játszik a színpadon, és te vagy az aki nevet vagy sír egy jeleneten. Az élet mint egy jó rendező megadja neked a "művész szabadságod" kiteljesedésének lehetőségét. Ő csak instrukciókat ad, de a szerepet neked kell eljátszanod. Rajtad áll, hogy a premier sikeres lesz-e, vagy végleg megbukik az előadás.

Ezekkel a bevezető sorokkal ajánlom figyelmedbe, az alábbi link alatt található filmet, ami nem szól másról "csak "az életről. Érdemes így vasárnap délután rászánnod egy kis időt, hogy megnézd. Ami pedig a legfontosabb gondold végig a filmben elhangzó gondolatokat.

Technikai szükségletként egy DivXPlayer-re van csupán szükséged, amit ingyen letudsz tölteni, ha még nincs ilyen lejátszó a gépeden.

DivXPlayer letöltés

Film megtekintése

Jó szórakozást a filmhez. 

Üdv:

Gábor