2010. november 6., szombat

Mivel ösztönözheted a gyengébben teljesítő értékesítőidet?

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

A cégeteknél szoktak rendezni értékesítési versenyt? Gondolom nálatok is csak az első helyezett kap jutalmat. Egy plakettet, kupát, oklevelet, vagy egyéb a sikereit megörökítő mementót. És mi van azzal, aki a sorvégére került az eredmény hirdetésen? Őt mi fogja ösztönözni, és segíteni abban, hogy előrébb törjön?

Mit gondolsz milyen érzés egy értékesítőnek szégyent vallani a csapata előtt? Szerinted ebből a megaláztatásból, milyen energiákat fog tudni meríteni? Mi fogja őt motiválni, ha még az eddig elért eredményeit sem értékeli senki?

Szakíts az eddigi hagyományokkal, és jutalmazd meg a gyengébben segítő értékesítőket is. Valami olyan dolgot adj nekik, ami nem csak a munkájuk elismerését jelenti számukra, hanem a jövőben építkezni is tudnak belőle.

Erre a legalkalmasabb dolog, ha egy szakmai irodalommal ajándékozod meg. Az Ingatlanközvetítők kézikönyvét már több százan olvasták el, és a benne foglaltakat sikeresen ültették át mindennapi munkájukba. Az összeg amit a könyvre szántak, befektetés volt számukra, mert a többszörösét termelték meg a segítségével.

Az őszi raktárürítő akciónk keretein belül, most kedvezményes áron rendelheted meg. Azonban felhívom figyelmedet, hogy a polcok rohamosan ürülnek, és az akció jövőhét kedden (november 9-én) lezárul. Persze ha addig ki nem fogyunk a könyvekből.

Kattints erre a linkre és olvasd el a részleteket.

 

Üdvözlettel:

Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben nem akarsz több levelet kapni tőlem, erre a linkre kattintva leiratkozhatsz.