2011. január 24., hétfő

Kassai Viktor megmondta a tutit

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!


Mikor a neten böngésztem ingatlanos cikkek után kutatva, találtam egy cikket az ingatlanbefektetes.hu oldalon. A riport Kassai Viktorral készült,aki "a legmagasabban jegyzett magyar játékvezető, a nemzetközi futballban edződő sípmester - aki a pekingi olimpián döntőt, a dél-afrikai világbajnokságon pedig a spanyol-német elődöntőt fújhatta -". 

A cikkben a játékvezető "nagy mester" egy nagy igazságot mondott, amikor az ingatlanpiaccal való kapcsolatáról kérdezték. Ezt szeretném hallani én is minden ügyféltől:

".........amikor az előző kislakást eladtam, akkor én is foglalkoztam a kérdéssel minimális szinten, amennyire egy laikus foglalkozhat ilyesmivel. Azt azért kiemelném, hogy egy ingatlanos szakember segítségével sikerült eladni az előző lakásomat. Nem árt, ha az ember valaki olyantól kér segítséget, aki ért is hozzá. Egy kicsit többe kerül majd a tranzakció, de legalább nagyobb sikerrel kecsegtet."


Láthatod te is, hogy az ügyfelek számára mennyire fontos, hogy egy jól képzett, felkészült szakemberrel tudjanak együttműködni. Ezért akár még kicsit többet is hajlandók fizetni.  Mind ezért cserébe nekünk is be kell fektetni a saját képzésünkbe.

Én február 5.-én kezdek egy két éves sulit. Nem olcsó mulatság (majdnem félmillió forint), de tudom, hogy többszörösen meg fog térülni a befektetett összeg. A szellemi tőkét senki nem veheti el tőled. Gyere el te is, a 2011. január 29.-én, a szombaton megrendezésre kerülő kurzusunkra.

Mivel most kisebb létszámmal szervezem az eseményt, sokkal interaktívabb  előadásra kell számítani, gyakorlati elemekkel megtűzdelve, ahol személyre szabott problémamegoldást kap mindenki.

Olvasd el a részleteket most rögtön, és jelentkezz a kurzusra.Kattints erre a linkre.

 

Üdvözlettel:

Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu

 

ui: a fentiekben említett cikk teljes tartalmát erre a linkre kattintva olvashatod el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben nem szeretnél több levelet kapni tőlem, erre a linkre kattintva leiratkozhatsz.