2011. január 8., szombat

Bocs!

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

 

Az előző levelemben rossz dátum került feltüntetésre! A helyes időpont 2011. január 29.

Üdv:

Gábor

Ha kimaradsz, lemaradsz!

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!
 
Tudtad, hogy a piacképes ingatlanokból álló kínálat, és az erősen motivált megbízók tábora, még nem elég ahhoz, hogy eredményesen zárjuk a hónapot. Ezzel már egy hatalmas lépést tettél a sikereid felé, de a neheze még most következik. Szó szerint most következik az a szakasz, amikor forintokra tudod, sőt kell váltanod az eddig befektetett idődet, energiáidat, és visszakapni „kamatosan" a pénzedet.

Eddig a készletek feltöltésén dolgoztál. Rengeteg telefon, időpont egyeztetés, helyszíni szemle és persze tárgyalás a szolgáltatásod értékesítésének érdekében. Kiadás, kiadás, kiadás! Akarom mondani, befektetés, befektetés, befektetés. De bárhogyan is nézzük, a te zsebedből kerül megelőlegezésre az eladáshoz szükséges feltételek megteremtése.

Komoly összegekért hirdeted az ingatlant, több órányi telefonos egyeztetéseket, tárgyalásokat bonyolítasz, rendszeresen jársz ki a helyszínre a potenciális érdeklődőkkel. Mindezek mellett a megtérülés, és persze a plusz nyereség megteremtése teljesen bizonytalan: Tetszeni fog az érdeklődőnek? Lesz rá elég pénze? Az eladó kellő rugalmasságot mutat majd az alku során? Mi lesz, ha valamelyikük az utolsó pillanatban gondolja meg magát?

Ezt a bizonytalanságot sokan úgy próbálják meg kezelni, hogy minden ügyfélben keresik a potenciális vevőt. Próbálnak mindenkivel üzletet kötni, mert hát ugye nem tudni kiből lesz majd a nagybetűs vevő. Ez az állapot viszont nagyon rövid ideig tartható fenn. Az ilyen módszerek alkalmazása előbb-utóbb feldarálja az embert, ráadásul az eredmények is elmaradnak. A mindennapi munka nem fog szólni semmi másról, mint a folyamatos tűzoltásról.

A mostani helyzetben viszont nem engedheted meg azt a luxust, hogy a körülmények irányítsák az eredményeidet. Neked kell a kezedben tartani a gyeplőt, és meghatározni merre akarsz tovább haladni. Eddig is fontos volt a tudatos munka, de most hatványozottan magas a szerepe. A piac folyamatosan változik és átalakul, mozog, mint egy élő szervezet. Ezt a változást neked is követned kell, de csak akkor leszel erre képes, ha tudatosul benned mi volt az a momentum, ami eladáshoz vezetett, és min kell változtatni későbbiekben.

Gyere el 2010. szeptember 29-én, a Budapesti Művelődési Központba, és mindent megtudhatsz az ingatlan eladás titkairól.

Kattints erre a linkre, és add le a jelentkezésedet most azonnal.

További szép hétvégét,

 

Üdv:
Gábor 
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu

 

 

 

 

 

Amennyiben nem akarsz tőlem több levelet kapni, erre a linkre kattintva leiratkozhatsz!