2010. december 9., csütörtök

Meglepetés, csak a levelezőlistám tagjainak

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

Közeleg az év utolsó és egyben legnagyobb ünnepe a Karácsony. Ilyenkor összejövetelek szerveződnek, hogy még egyszer felidézzék 2010 legemlékezetesebb eseményeit. Izgalmas sztorik garmada kerül ilyenkor elő, és az év közben keserűnek megélt tapasztalatok most édes emlékként megújulva törnek felszínre.  

Ekkor igyekszik mindenki valami aprósággal kedveskedni a másiknak, valami olyan dologgal ami segít megőrizni az évben együtt átélt élményeket. Ilyenkor sokat filózik az ember, hogy mit is kellene adni? Valami emlékezeteset, valami hasznosat. Most szeretnék egy kis segítséget nyújtani neked az ajándékválasztásban.

Mivel számomra is fontos az ajándékozás szentsége, arra gondoltam, hogy csak a levelezőlistám tagjai számára, akik szívesen lepnék meg könyvvel kollégáit, barátait egyedi ajánlatot teszek:

Ha az elkövetkezendő 10 napban megrendeled az Ingatlanközvetítők kézikönyvét azért, hogy ajándékba add valakinek, és a megrendelés mellé a megjegyzés rovatban feltünteted a megajándékozandó nevét, akkor én kizárólag neki, személyre szóló dedikált példányt küldök. Amennyiben úgy gondolod, hogy egyéb fontos gondolatot is szeretnél beíratni a könyvbe, amiről tudod, hogy számára értéket képvisel, küld el azt is.

Tudod mit? Még megfejelem az ajánlatomat azzal, hogyha tényleg ajándékként rendeled meg, átvállalom a szállítási és csomagolási díjjatt. Ezzel neked csupán a könyv árával, azaz 2.950 Ft.-tal kell kalkulálnod.

Kattints erre a linkre, és szerezd be az ajándéknak szánt példányt.

 

További szép napot kívánva,

 

Üdvözlettel:
Cserven Gábor

www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben nem szeretnél több levelet kapni tőlem, az alábbi linkre kattintva leiratkozhatsz a levelezőlistámról.