2010. november 2., kedd

Őszi raktárürítési akció

 

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

Neked már meg van az Ingatlanközvetítők kézikönyve? Ha még nem szerezted be saját példányodat, itt a fantasztikus alkalom!

Az őszi raktárürítési akció keretein belül, a könyvet 30%-os kedvezménnyel rendelheted meg. Azaz 2.950.-Ft helyett, 2.065.-Ft.-ért lehet a tiéd.

Így a csomagolási és postaköltséggel együtt, 3.940.-Ft. helyett, 3.055 Ft. ellenében tudod átvenni a kézbesítőtől.

Ne gondolkozz sokat, mert az akció 2010. november 09. napjával lezárul!

Kattints a megrendeléshez!



Üdvözlettel:

Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu

Aki képezni akarja magát az tényleg egy lúzer!?

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

Nem akarlak folyton a leveleimmel zaklatni, de úgy vélem ez most számodra is fontos lehet. A mai napon megjelent egy cikkem az ingatlanmagazin.com-on, Iskolapadban az ingatlanosok címmel, amiben, többek között az elmúlt kurzusokkal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg az olvasókkal.

Természetesen mint más alkalommal, most is érkeztek hozzá szólások a cikkhez. Aki elolvassa ezeket a kommenteket, és részt is vett az elmúlt előadásaim egyikén, bizton érezheti úgy, hogy őt is megszólították a hozzászólók.

Örömömre szolgálna, ha elolvasnád a cikket, és ha úgy érzed van hozzáfűzni valód (akár egyet értesz, akár más álláspontot képviselsz) azt megosztanád a nyilvánossággal. Javaslom használd ki a média kiskapuit, és a hozzászólásodban a neveden kívül írd be, sőt linkeld be az irodád weboldalának címét is. Ezzel a látogatottságodnak is jót teszel, és nem is sértesz meg semmiféle szabályt sem.

Erre a linkre kattintva olvashatod el a cikket.

További derűs napot,

 

Üdvözlettel:

Cserven Gábor