2010. augusztus 11., szerda

Közeledik a nyár vége

Kedves INGATLAN KRÓNIKA OLVASÓK!

A nyár utolsó hónapja sokak számára még szabadsággal telik. Élvezik a napsütést valamelyik tó vagy tenger partján,túráznak, kirándulnak, de lehet, hogy csak otthon vannak a kertben. Mindenki igyekszik még kihasználni az utolsó heteket és napokat, de már fejben egyre többet gondolkodnak azon, hogy milyen feladatok várnak rájuk a szünidő után.

Olyan ez mint egy új év kezdete. Mintha új időszámítás kezdődne el. Nem úgy indulunk neki a szeptembernek, hogy folytatjuk amit a szabadsággal töltött hetek előtt csináltunk, hanem valami újat szeretnénk alkotni. A munkától és ügyfelektől távol töltött idő segít egy kicsit, mint külső szemlélődő, rátekinteni a monoton töltött hétköznapokra. Új ötletek, konstruktív meglátások jutnak az eszünkbe, és már alig várjuk, hogy megvalósíthassuk őket. 

Ezzel én is pont így vagyok, ezért már néhány új dolgot kidolgoztam, amit az ősz folyamán meg is fogok valósítani. Ígérem, hogy folyamatosan tájékoztatlak, és az elsők között leszel, aki értesülni fog a fejlesztéseinkről.  


 
Üdvözlettel:
Cserven Gábor
www.azingatlankozvetitesgyakorlata.hu


 
 
 
 
 
Kattints ide, ha több levelet nem szeretnél kapni tőlem.